Selamat membaca.Jangan lupa senyum.Kalau marah atau tak suka apa yang hanna taip,just emel me at cak_na@yahoo.com.If suka.like k =)tq uollss.Luv u!

==2nd tiMe!!==

Adam Maya
Adamaya…..adamaya…..sebut je kan kat mane2,semua orang taw.Hik2….Ade sape yang da tengok 2 3 4 5 6 xxx??ngeeee,,over plak kan hanna nih….Maybe korang pon da tengok banyak kali kan,cerita bez kan..heeee..hanna baru je tengok 2x..klu boleh,nak je tengok lagi,,sampai kawan hanna pon kate,,”tengok lagi?”haha,,bez la katekan,, >_< hik2…Cerite nih klau kite korek2 and fahamkan jalannye,banyak maksud yang tersirat and tersirat tentang husband and wife =)



ADAM : seorang insan yang bergelar husband =) husband yang terbaik,,yang diidam2kan oleh semua wanita,rite?Hanna pown =) hik2,,,,adam seorang yang penyabar giler-giler.Dah la caring 1000x caring,ensem jangan cakap,,memang ensem la,,adam sanggup berkorban and sanggup buat ape saje demi wife and anak diorang comel tuh =)

MAYA : Maya…..insan y sebelumnye bergelar GF Dani,,and sekarang wife Adam yang baik giler tuh..Maya sepatutnye bersyukur dengan ape yang dia ad,husband yang sangat baik+caring and seorang anak yang comey sangat macam mama and papa die =) Tapi…sebenarnye…Maya nih keliru dengan cinta dia yang pertama,,iaitu cinta dia kepada Dani..Actually,Maya nih oke,,wife y baik tuk Adam,,tapi disebabkan Dani,,cinta pertama Maya yang masih xboleh lepaskan Maya,,boleh dikatekan CINTA GILER,hoho!!!da jadi wife orang pon,,masih lagi nak kejor,,giler ape…

MIA : Seorang kanak2 comel yang dilahirkan kedunia dengan perwatakan yang comel,,,berbakat giler mia nih..sape yang tringin dapat anak y comel and bijak mcm mia,,semua orang nak kan,,hik2,,termasuk hanna  ^_^ tapi..ingat korang,,xkire la mcm mane pon anak kite,,kite kene sayang mereka,,,mereka adalah amanah yang Allah tanggungjawab kan kepada kiter,,ingat tuh bakal2 abah n mama di luar sana =)


*****Sebenarnye…..Hanna just cerita 3 watak nih jerk,,heeee,,mereka 3 orang ni lah,,,yang menghidupkan watak keluarga yang baru menyerlah…macam jiwa orang muda + pengantin baru masih lagi mekar..hik2…Oke korang,,seriously,Hanna tengok citer nih,,chill jer,,cool =) Selamat menonton ADAMAYA lagi >_
<’’

2 comments:

  1. waaaa.....
    mmg pmnt y hanna nim yee...

    ReplyDelete
  2. heeee,,,saliha,aser tenang n kadang2 aser nk kawen =p

    ReplyDelete